Smart trådløs stegetermometer

Jeg tror de fleste kender det at overstege sit kød, hvorefter man får en klump kød, der hverken er lækker eller behagelig at tykke i. Med andre ord er dyret dræbt to gange – af slagteren og derefter ”kokken”, der skamtilbereder det

Den skjulte cykelhjelm

Den er blevet yderst populær blandt cyklister og i København kan man ikke undgå at møde den på ens vej ned af Nørrebrogade el. lign. Særligt de seneste par år har det tager fart, og Hövding er i den grad blevet omfavnet af forbrugerne. Selv startede jeg med at bruge Hövding i 2015 efter deres version 2.0 blev udgivet, og jeg blev straks ufattelig glad for den. 

Ipad er mere end en multimediatablet

Da iPaden blev introduceret i sin tid, var dens primære eksistensberettigelse en tablet, hvorpå man kunne læse bøger eller se film. I dag er en iPad meget mere end dette, og faktisk har den overtaget meget af det domæne, som bærebare computere før i tiden besad.

Markedets nok bedste true-wireless in-ear

True Wirelss in-ear er blevet uhyre populær igennem de seneste år, men det var ikke før Apple kom på markedet med deres Airpods, at teknologien virkede optimalt. De seneste par måneder har jeg leget med Apple Airpods (2019), som i den grad fungerer.