Bakkebord fra Bona - smukt i indretningen og praktisk i hverdagen

Foto: Bona

Om du bor stort eller småt, kan et lille bakkebord løse alverdens udfordringer i hverdagen

Hvor smider du nøglerne, når du kommer ind ad døren? Hvor har du dine parfumer stående? Og hvor serverer du den lækre fødselsdagslagkage? På bakkebordet, naturligvis. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvordan bakkebordet kan passe ind i dit hjem.

Til baren?

Det er oplagt at bruge Bona bakkebordet til at samle hjemmebaren. Flotte flasker og dekorative glas kan sagtens tåle at stå fremme og pynte og samtidig er den aftagelige bakke super smart, når du skal servere lækre drinks til familie og gæster.

Til det grønne liv?

En af tidens største trends i indretningen er at fylde hjemmet op med naturen. De grønne planter er at finde overalt – også på bakkebordet. Hvis du vælger at bruge bakkebordet til opbevaring af iøjnefaldende og uimodståelige grønne planter, kan du nemt flytte dem rundt, så planterne altid får den rette mængde lys, vand og varme.

I entréen?

Enhver entré bør have et sted, hvor nøgler og solbriller kan blive lagt med det samme, du træder ind ad døren. Her er Bona bakkebordet også en mulighed, fordi det ikke fylder så meget, men det stadig har plads til lidt af hvert. Vil du pynte din entré lidt op, kan du også have en plante stående og give lidt liv til hjemmet. Eller måske skal en lysestage skabe en hyggelig stemning, så snart gæsterne træder ind ad døren hjemme hos dig?

På badeværelset?

Skab et feminint og iøjnefaldende stilleben med nogle af dine smukkeste skønhedsprodukter på badeværelset. Duftpinde, stearinlys og yndige dufte skaber et eksklusivt blikfang, der løfter stilen på dit badeværelse eller i soveværelset.

Til udsmykninger?

I hjørnet ved sofaarrangementet, ved siden af sengen i soveværelset, i spisestuen. Ja, der er rigeligt med muligheder for at skabe små udstillinger i hjemmet. Måske en dekorativ lampe og en pyntefigur kan skabe liv i dit hjem. Eller du kan vise billeder, der skaber god stemning og husker på gamle minder.

Som kagefad?

Bona bakkebordet fungerer rent faktisk ganske glimrende som kagefad for en lækker og indbydende kage. Uanset hvad anledningen er, kan du nemt placere en smuk kage på bordet og bruge den aftagelige bakke som serveringsfad, når kagen skal serveres for dine gæster.

Kom tættere på Bona bakkebordet

Hellere være lille og fiks – end at være stor og i vejen. Bona bakkebordet er småt og supersmart. Du kan have det stående overalt og det kan rumme lige det, du drømmer om.

Brug Bona bakkebordet ved siden af sengen – til sengelampen og mobilen i hverdagen og servér morgenmad på den aftagelige bakke i weekenden. Eller placér den i køkkenet og brug bakken til at servere lækkerier i stuen. Et lille bakkebord er yderst praktisk i indretningen og samtidig kan du nemt bruge det til at skabe blikfang i rummet med fængende stillebens og smukke opstillinger. Brug det lige der, hvor synes. 

Bona bakkebord. Højde: 52 cm, Diameter: 46 cm koster 199.- og kan købes på Ilvas hjemmeside. 
 

Foto: Bona