Så “lille” er formuen i virkeligheden: Verdensstjerne anklages for snyd

Søstrene i familien er blevet meget populære blandt især den yngre del af befolkningen. Foto: Shutterstock

Man er ikke hævet over alt andet, bare fordi man er superstjerne.

Nu er en af verdens absolut mest kendte personligheder kommet i strid modvind. Kylie Jenner, som er et af de yngre medlemmer af den meget populære Kardashian-familie, er nemlig blevet frataget en titel, som hun ellers var blevet tildelt af det prestigefyldte finansmagasin Forbes, der nu mener, at den unge berømthed har snydt på vægtskålen. 

Der var ellers lutter glade dage, da magaisnet to gange tildelte Jenner den eftertragtede titel som verdens yngste selvskabte milliardær. Den titel fik Kylie Jenner både i 2019 og igen i år. 

Nu har piben imidlertidigt fået en anden lyd. Sidste år solgte Jenner en stor luns af sin kosmetikvirksomhed til firmaet Coty. Den handel har dog åbnet op for, at offentligheden har fået et større indlbik i selskabets økonomi, og de viser, at omsætningen i Kylie Jenners virksomhed er noget mindre, end man troede.

Så meget står der alligevel på kontoen

De nye oplysninger har nærmest øjeblikkeligt fået konsekvenser for den unge erhvervskvinde, der måtte vinke farvel til den prestigefyldte titel samtidig med at finansmagasinet Forbes 

Og det har nu fået Forbes til at fratage Jenner titlen.  Bladets ansatte er nemlig kommet fremt il, at hendes formue formentligt er noget mindre end anslået, og at hun derfor ikke kandiderer til titlen som den yngste selskabte milliardær. Det fortæller Forbes i en artikel, hvor magasinet redegør for, hvorfor man vælger at fratage Kylie Jenner titlen. De mener nemlig, at det uforligneligt med titlen som selskabt milliardær, når formuen "kun" er på 900 millioner dollars. Altså er der endnu et stykke vej til, at Jenner også kan skrive milliardær på visitkortet. 

Siden artiklen blev offentliggjort, har Kylie Jenner udtalt på sine sociale medier, at hun ikke mener at have snydt med hverken tal og regnskaber.