Fredag udkommer Medinas nye single

Foto: PR

Medina er det tætteste, vi kommer på en pop-diva herhjemme. Med sine club-bangere har hun domineret både hitlister og dansegulve, siden hun bragede igennem med storhittet Kun For Mig i 2008. Fredag er Medina for 10 gang klar til at give Tivoli-publikummet et ekstravagant sceneshow på Plænen, og som en overraskelse har hun den nye single Sir Det Ikk med i bagagen, som får sin livedebut til Fredagsrock d. 31. maj kl. 22.00.

Medina ser frem til at præsentere sin nye single:

“Sommerens højdepunkt for mig bliver uden tvivl at komme ud og spille min nye single, "Sir Det Ikk", der udkommer d. 31. maj, samtidig med at jeg spiller i Tivoli. Det er faktisk første gang, jeg spiller den live. Det glæder jeg mig virkelig, virkelig meget til. Det er en sang, som jeg skrev i 2017 sammen med Jeppe Federspiel og Drew. Vi kunne ikke finde den rigtige produktion til den, og lige pludselig står vi nu her og er på produktion nummer 15, tror jeg, før den faktisk lyder som den skal og endelig kan komme ud og leve”.

Hits på hits på hits

Med over en halv million solgte singler har Medina i mere end 10 år domineret de danske hitlister med titler som Kun For Mig, Vi To, For Altid, Jalousi, Kl. 10, Synd For Dig, Når Intet Er Godt Nok og mfl. Igennem karrieren har Medina også forsøgt sig med engelsksprogede udgivelser og en mere dansk sangskriver-tradition med fokus på tekst og melodi frem for den studie-præparerede lyd, som ellers har været hendes varemærke. I 2018 udgav hun albummet Grim – som blev lavet i samarbejde med hendes faste producere Pitchshifters og Providers. Publikum kan se frem til en hitspækket pop-diva der indtager Fredagsrock-scenen med en helt ny single der får premiere selv samme aften.

En stor tak til mine fans

”Sidste gang jeg spillede herinde var det lidt dramatisk på et tidspunkt. Jeg valgte efterfølgende at gå ud og spille færdigt, selvom jeg havde lidt svært ved at stå op. Det var jeg rigtig glad for, at jeg gjorde, og det tror jeg også publikum er. Selvom koncerten på en eller anden måde gik i stykker, så skete der bare noget helt specielt. Dét, at folk blev og bakkede op for, at jeg ændrede hele mit show til akustisk. Jeg sagde: ”Jeg kan spille det hele færdigt, men vi skal spille resten akustisk” - Og det gjorde vi så, og det er jeg rigtig glad for - for det var stort for mig at overkomme det, og specielt at dele det med mine fans”.