Ny sæson af Date mig nøgen – mød deltagerne her

Snart ruller sæson 2 af det populære datingprogram, Date mig nøgen, over skærmen – et program der sidste år fik stor omtale i medierne på grund af de kontroversielle indhold og de mange komiske situationer, der opstår under programmet.

Røde Kors og Klimaaktivisme arrangerer genbrugsmodeshow: ”Modeindustrien er den næstmest forurenende”

Klima er på dagsordenen de fleste steder, og mange går lige nu op i plastik som aldrig før, og bruger alle andre alternativer end det i kampen for klimaet. Men faktisk er det tøj vi går i en lige så stor synder. Modeindustrien er den næstmest forurenende industri, som kun overgås af olie- og gasindustrien. Derfor er det måske værd at kigge på genbrugstøj i stedet for de nyeste kollektioner, hvis vi i fremtiden skal have tøj på kroppen og en jord at leve på.

Michael og Kathrine fra Gift ved første blik: Tilbage på tv et år efter

Gift ved første blik har fået rekord mange ansøgere i år. Man kunne nok fristes til at tro, at det kunne have noget at gøre med sidste år succespar – Michael og Kathrine, som ikke bare holdt sammen efter programmet, men også startede deres egen blog. Vi har talt med Kathrine.

4 nyere hårfjerningsmetoder du kan bruge om sommeren

Det er sommer, og vi skal endelig på stranden og i badetøjet. Hvad end du skal holde sommerferien i Danmark eller sydpå, så uønskede hår næsten altid besværlige at fjerne, og noget man ikke gider, når man skal hoppe i badetøjet. Vi giver dig her et overblik over hårfjerningsløsninger, så du kan blive klar til sommer.

10 fine kortærmede kjoler til ferien

Det er sommer i Danmark, og måske skal du også sydpå denne sommer. Tit kan det være svært at fine pæne kjole med korte ærmer, som er det er passer bedst til de varme temperaturer. Derfor har vi på Women24 lavet en liste med de 15 fineste sommerkjoler du kan have med i din kuffert.