10 fine kortærmede kjoler til ferien

Billede: Shutterstock

Det er sommer i Danmark, og måske skal du også sydpå denne sommer. Tit kan det være svært at fine pæne kjole med korte ærmer, som er det er passer bedst til de varme temperaturer. Derfor har vi på Women24 lavet en liste med de 15 fineste sommerkjoler du kan have med i din kuffert.

Det skal helst være nemt om sommeren, og dine kjoler skal være luftige og med korte ærmer, så man kan få en god sommerkulør og ikke bliver overophedet. Tit kan det være svært at finde den perfekte sommerkjole. Derfor giver Women24 dig her det 10 fineste til denne sommer.

Designers Remix Saga Summer

Denne fine grønne sag skriger af sommer og natur, og den neongrønne farver er også en af de farver, der hitter denne sommer. Derfor er det også kjolen, der er oplagt til sommerens fester.

Billede: Designers Remix. Pris: 1400 kr. – Du kan dog være heldig at finde den på tilbud i denne udsalgstid.

Résumé Mitzie kjole

Den kan minde om en kjole fra en gammel Morten Koch-film med snittet og de mange blomster, men kjolen er yderes populær i år, og den har været en af de mest iøjnefaldende på Instagram.

Billede: Résumé. Pris: 1100 kr. – Den er set flere steder på udsalg, så er du hurtig, kan du få den til en god pris.

Ganni Seersucker Check

Her ser du endnu en neongrøn sag, der med sit snit giver dig den perfekte silhuet til stranden, festen eller shoppingturen. Farvekombinationerne leder måske tankerne hen på bondepige gone wild, men tag ikke fejl – kjolen holder hele vejen igennem, og du kommer helt sikkert til at vække opsigt med den.

Billede: Ganni. Pris: 1400 kr. – Kjolen er spritny og lige kommet i butikkerne.

Stine Goya Jasper Dress - Daisy Field Teal

Når det er sommer, kommer man næppe uden om de blomstrede kjoler, og her er en helt ny en af slagsen. Snittet er så fint, og selve stoffet er super blødt og luftigt, hvilket gør den perfekt til det varme sommervejr.

Billede: Stine Goya. Pris: 1600 kr. – Kjolen er fra Stine Goya nye kollektion.

Norr Mette Dress

Norr er kendt for de feminine kjoler, og denne kjole er ingen undtagelse. Den er lidt oversize og samtidig er farven meget sommerlig. Så den er perfekt til varme sommerdag eller en tur på café.

Billede: Norr. Pris: 1495 kr. – Kjolen er fra en helt ny kollektion.

Mads Nørgaard Dancella

Man kommer simpelthen ikke uden om grøn denne sommer, og denne kjole kan virkelig noget, som de andre ikke kan. Farven springer i øjnene, og pasformen er god. 

Billede: Mads Nørgaard. Pris: 1300 kr. – Kjolen er lige kommet i butikkerne.

By Malene Birger Jadee kjole

Denne kjole skiller sig en del ud fra de andre på listen med sine fine striber og karamelfarvede stof. Den kan næsten bruges til alle begivenheder – også til sommerens bryllupper. 

Billede: By Malene Birger. Pris: 2299 kr. – Kjolen er fra en ny kollektion.

Yas bølgekantet blomstret minikjole

Her er endnu en grøn kjole på listen. Denne gang fra Yas. Den er super feminin med de bølgede kanter og det fine blomstermønster. Pris 399 kr.

Billede: Yas. Pris: 399 kr. – Kjolen er ny og i butikkerne nu.

Moves by Minimum MILANI

Denne kjole kommer i hele 3 forskellige farver og møsnter, hvilket også gør mulighederne uendelige. Den fine prikkede udgave er perfekt til stranden, mens dyreprintet, som år efter år er populært, er god til sommerfesten. Den blå udgave er god til både shoppeturen eller sommerhusturen.

Billede: Moves by Minimum. Pris: 399 kr. – Kjolen med prikker er en ny kjole.

 

Billede: Moves by Minimum. Pris: 399 kr. – Kjolen er blå og med fint blomstermønster og er en ny kjole.

 

Billede: Moves by Minimum. Pris: 399 kr. – Kjolen med dyreprint er en ny kjole.

Modström Rylan Print dress 

Kjolen fra Modström er virkelig en iøjnefaldende kjole, som får dig til at skinne op til festen. De fine striber giver kjolen et look, som er både cool og farverigt på en og samme tid.

Billede: Modström. Pris: 800 kr. – Kjolen er ny og kan købes i butikkerne nu.