Dolly Parton Challenge: Ny trend går viralt – her er de 10 sjoveste

Foto: Dolly Parton/Instagram

Man kan næsten ikke undgå at have set de mange sjove opslag, hvor man poster et opslag med fire forskellige billeder af sig selv for henholdsvis LinkedIn, Facebook, Instagram og Tinder. Flere kendte er sprunget med på Trenden. Vi har samlet de sjovest her.

Internationale kendte poster løs

 

Miley Cyrus er efterhånden kendt for sin tunge, og den er da også med på hendes Dolly Parton Challenge.

 

Will Smith har lavet sin i et smart videoformat, og der er altså lidt mere bevægelse over hans Dolly Parton Challenge.

 

Kokken Gordon Ramsay vil også være med på trenden.

De sjoveste fra danske kendte

 

Det er godt nok ikke Niklas Bendtner selv der har postet opslaget, men derimod Anderes Hemmingsen, som har lavet denne med vores allesammens Lord.

 

Meningen med denne Challenge er at vise hvor forskellig man ser ud på de sociale medier alt efter hvilket medie man er på. Der er dog også flere der laver sjov med, at de egenligt bare ser ens ud alle steder, om man er glad, trist eller ved at score. Her er det igen Anderes Hemmingsen der har lavet en Challenge med den tidligere cykelrytter Bjarne Riis.

 

Jonatan Spang vil også være med på trenden, og har lavet et yderst kreativt indspark.

Dyrerne vil også være med

Det er ikke kun mennekser der laver Dolly Parton Challange. Instagram er mekka for dyreprofiler, og flere af dem er kommet med deres bud. 

 

Selvom Grumpy Cat er død, så afholder det ikke dens ejere fra at lave et opslag med den, og som man næsten kan regne ud, så ser den ens ud på alle billederne - grumpy som altid - selv fra graven.

 

En anden gnaven Instagram-kat er Merlin. Men hans billeder er dog forskellige, selvom han på alle har sit søde gnavne ansigt. 

 

Den kendte danske kat Monty vil også være med. Monty er kendt for sit specielle udseende, han har en sygdom, som lidt minder om downs.

 

Den søde Corgi-hund er også med på trenden og har gjort sig umage.

Her er det oprindelige opslag fra Dolly Parton, som startede det virale hit:

 

Dolly Parton havde nok ikke regnet med at hendes opslag ville gå så viralt, men med internettet ved man aldrig, hvad der venter.