Er din træterrasse fyldt med alger? Sådan kan du nemt rense den

Foto: Shutterstock

Hvis du er en af de heldige kvinder, som har fået bygget en lækker træterrasse i haven, vil du uden tvivl også gerne vedligeholde den, så den altid er klar til, når der kommer gæster på besøg

Det kan dog være svært at bibeholde en flot og ren træterrasse, hvis man tager det danske vejr i betragtning. I Danmark er årstiderne ikke til at tage fejl af, og din smukke træterrasse skal altså både gå gennem frostgrader, regn og slud. Dette kan naturligvis også ses på terrassen, som måske ikke skinner så meget af træ, som den ellers har gjort. Det kan være, at den er blevet misfarvet, eller at den endda er sat til med alger. Hvis din træterrasse godt kunne bruge en kærlig hånd, er der heldigvis en masse hjælp at hente, og det kan du læse mere om i teksten her.

Få glansen tilbage og kom af med algerne

Hvis din træterrasse er hærget af tykke grønne belægninger, som hurtigt kan forveksles med en underlig form for mos, så er det nok nærmere alger, der har slået lejr på din træterrasse. Alger har det især med at angribe fugtigt træ, og derfor kan din træterrasse også være rimelig udsat for lige netop det. Heldigvis er der mange ting, du selv kan gøre for at fjerne algerne, så din træterrasse igen vil skinne på ny. Dog skal der en masse knofedt til, hvis du gerne vil komme algerne til livs. Den bedste måde at gøre det på er nemlig ved at skrubbe på træet med en hård børste og en masse vand. Derefter vil det også hjælpe at påføre noget algefjerner. Dog kan din træterrasse i nogle tilfælde være så medtaget, at du kan få brug for en professionel rensning.

Opnå det bedste resultat med en professionel rensning af træterrasse fra Nanostone

Du kan nå langt ved at gøre tingene selv, men en gang imellem må man bare indse, at der er nogle mennesker, der har mere forstand på noget end andre. Hvis du har store problemer med at få din træterrasse til at skinne på ny, på trods af al det knofedt, du har lagt i projektet, er du muligvis nødt til at investere i en professionel rensning af træterrasse. Heldigvis kan du få lige netop det hos Nanostone. Med en professionel rensning af træterrasse vil du uden tvivl komme til bunds og opnå det bedste resultat, så det bliver nemmere for dig at vedligeholde din træterrasse fremover. Tag et kig hos Nanostone, så du nemt og hurtigt kan få gjort din træterrasse sommerklar.