Kendt dansker dropper sin far: ”Han var ikke inviteret til brylluppet"

Foto: Shutterstock. Dette er et modelfoto og ikke Irinas brudekjole.

Realitystjernen Irina Olsen, der lige nu er aktuel i sin helt egne tv-serie 'The Olsens', har truffet det ultimative valg og skåret sin far ud. Faktisk regner hun ikke med, at han nogensinde skal være en del af hendes liv igen.

I sidste uge kunne man for første gang opleve Irina og Morten Olsens nye tv-serie, 'The Olsens', da den rullede over skærmen på D-play. Her kunne man være tæt på parret på deres bryllupsdag, men en gæst manglede. Nemlig Irinas far, som ikke var blandt de mange gæster til det ekstravagante bryllup.

Ingen kontakt

Faren var ikke inviteret, og kommer i ifølge Irina Olsen aldrig til at være en del af deres liv igen. Det skriver Ekstra Bladet.

Influencer-mom and daddy DJ 😆🖤 #TheOlsensWedding

Det glade brydepar på bryllupsdagen.

”Ingen af os har kontakt til min far længere. Vi ved ikke, hvor han er eller har ikke noget med ham at gøre. Så han var ikke inviteret til brylluppet,” fortalte Irina i tv-serien The Olsens.

Brylluppet var ellers stort og flot, og Irina strålede på dagen, men altså uden at hendes far skulle føre hende op af gulvet og give hende bort, som der ellers er tradition for.

 

Det var i stedet Irinas lillebror, der førte hende op til sin kommende mand og "gav hende bort". 

Mistede kontakten fire år før brylluppet

Men faktisk er det hele fire år siden, at Irina stoppede kontakten. Faren tog ifølge hende nogle valg, som ikke var fordelagtige for familien, så derfor ville hun ikke tale med ham længere. I teaseren til næste uges program ser det ud til, at Irina åbner yderligere op for posen.

Her ser man hende fortælle om, at hun har tigget og bedt sin mor, om forældrene ikke kunne blive skilt. Det hele startede helt tilbage, hvor familien boede i Ukraine, for der fortæller Irina, at det var helt umuligt at være omkring forældrene.