Skynd dig: The Sims 4 fås helt gratis i begrænset periode

Foto: EA

Nu kan fans få The Sims 4 gratis. Det kræver kun, at du henter et computer-program.

Så er der gode nyheder til fans af computerspils-serien The Sims. Den nyeste udgave af spillet - Sims 4 - er nemlig gratis at downloade til sin computer frem til 28. maj. Det er selskabet bag spilserien, som giver det gode tilbud, der både gælder for computere af mærket Mac eller med Windows som styresystem.

Hvis man vil have fingre i det gratis spil, så kræver det blot, at man henter det computerprogram, som hedder Origin. Det er også normalt det program, som man bruger til at starte spillet fra, så det skulle man under alle omstændigheder have fat i. Herefter skal man blot oprette en profil, hvorefter at The Sims 4 kan tilføjes som et spil, man i fremtiden altid kan hente ned og spille, når man får lyst til at gennemføre en af de utallige challenges i spillet, bygge et overdådigt palads til sin familie eller dykke ned i et af de utallige karrierespor, som ens simmere kan følge.

Et af verdens mest populære spil

The Sims 4 er den fjerde titel i computerspils-serien, som handler om at passe en virtuel familie, opbygge deres hus og se familien udvikle sig Spillet var en succes fra starten af. The Sims 4 blev det bedst sælgende pc-spil i 2014 og 2015.

Nogle gange er det dog ikke nok blot at starte en familie. Den trang har spiludviklerne kommet i møde ved at udgive udvidelsespakker, som giver mange flere muligheder i forhold til at udvikle og passe sin familie. Til dato har spiludviklerne udgivet syv udvidelsespakker. Ligesom der også er blevet udgivet flere game packs. Det drejer sig blandt andet om pakken parenthood, som giver spillerne mulighed for at forme karakternes børn og teenagere, når de går igennem livet. Derudover udkommer der også jævnligt gratis opdateringer, der omfatter store ændringer som f.eks. tilføjelsen af ​​et ens simmere starter som babyer. Den mulighed eksisterede ikke tidligere.

Du kan hente den gratis udgave af The Sims 4 her.

Hvis du ikke ved, om spillet er noget for dig, så kan du se en trailer for det her:  

The Sims 4: Official Launch Trailer