25-årige Martin har den vildeste My Little Pony-samling

Hov stop lige. Man kan da ikke samle på My Little Pony som 25-årig, tænker du måske. Men det er lige præcis, hvad Martin gør. En samling, der har givet ham mere selvtillid.

10 ting der er dyrere for kvinder end for mænd

Det popper op en gang imellem. Produkter, der essentielt set er det sammen, men som er prissat forskelligt afhængigt af, om det er til mænd eller kvinder. Selvom der er produkter, der er dyrere til mænd end til kvinder, så er der faktisk en lille slagside til mændenes fordel. Vi har kigget på ti produkter, der generelt er dyrere til kvinder.

Advarsel: Oralsex kan give hjerneblødninger

Sex kan være sundt for helbredet, men i enkelte tilfælde kan det være livsfarligt. Det måtte Lisa Henderson erfare, da hun efter en hed omgang oralsex måtte en tur til lægen.

Felix Smith rykker til Kanal 5

Fra efteråret kan seerne glæde sig til at se Felix Smith tilbage på skærmen. Denne gang på Kanal 5, hvor han skal være vært på den store nye underholdningsquiz ’The Wall’, og andre store programmer som Kanal 5 har i støbeskeen.

At springe ud som seksuelt misbrugt

Da forfatter Laura Helena Pimentel da Silva udgav sin selvbiografiske bog ’Kommunebarn’, var det ikke uden overvejelser. ”Jeg vidste, at det at skrive og udgive en selvbiografi, ikke ville blive omkostningsfrit," fortæller Laura til Women24