5 uundværlige trends til festivalen

Billede: Shutterstock

De første festivaler er allerede forbi, og derfor begynder vi også at danne os et billede af, hvad modebilledet byder på på årets festivaler. En ting kan vi slå fast – der er masser af farver og moden er forholdsvis åben for tiden.

Skal du på festival i år? Så kig med her og læs, hvad du ikke kan undvære på årets festivaler.

1. Bøllehatten

Du kan næsten ikke undgå at have set den på Instagram, og selvom den kan virke som et levn fra 00’erne, så kommer du ikke uden om den denne sommer. På festivalen er den også den perfekte accessoires. Den dækker både dit klaskede festivalhår, beskytter mod sol og regn, og derudover er den in og fås i et hav af farver og modeller.

Billede: Mads Nørgard. Bøllehat fra Mads Nørgaard X Helmstedt til 450 kr.​​​​​​

 

Billede: Sui Ava. Bøllehat fra Sui Ava til 280 kr. 

2. Glimmer

Med inspiration fra Coachella overbringer vi dig her en måske overraskende trend som bliver uunværlig for dig hen over sommer, nemlig glimmer.

Man så det på North Side tidligere på året, og trenden er klart nået til Danmark, så skal du have ekstra opmærksomhed på årets festivaler, må glimmer være din ven nummer 1. Du kan bruge det som øjenskygge, hvis du vil være forholdsvis neutral, og hvis du vil gå all-in kan du fyre det i hele ansigtet.

"Blomster, glitter og #NS18 🌿🌸✨\n📷: @turnthepage_photo"

3. Den lange kjole

I år kan du ikke komme uden om de lange kjoler. De er alle farver og afskygninger, og de er gode til festivaler, fordi de er fine og både kan bruges i kulde og varme. De giver dig et bohemeagtigt look, og du kan tilsætte et hav af forskeligt tilbehør til at dresse din kjole op eller ned.

Billede Stine Goya. Lang kjole fra Stine Goya til 1400 kr.

4. Perler i alle afskygninger

De har trendet hele året, men til festival kan de bruges på alternative måder. Vi har alle set de kendte perlehårspænder, som nærmest er blevet spammet ud over Instagram, men skal du være ekstra kreativ kan du måske lave en ankelkæde som Sophie Bille Brae har gjort på billedet herunder.

La Dolce Vita launching in stores and online at www.sophiebillebrahe.com

Du kan også hoppe med på trenden med perletakser, og hvis du ikke vil smide over 4000 efter en fra Shrimps, så er der en masse fine alternativer, som er lidt mere festvalvenlige.

Billede: Résumé. Perletaske fra Resume til 400 kr.

5. Limegrøn

Skal du vække opsigt på festivalen, kan du også vælge, at iføre dig limegrøn. Farven er ved at gøre sit indtog, og modefolk spår farven en længere fremtid. Så hele festivalsæsonen burde det være et sikkert hit at hoppe i limegrøn.

Billede: Ganni. Limegrøn kjole fra Ganni til 1399 kr.

 

Billede: Designers Remix. Limegrøn kjole fra Designers Remix til 909 kr.

Ekstra udstyr

Til festival kommer man heller ikke uden om regnfrakke og gummistøvler – vi bor trods alt i Danmark, hvor regn kommer og går. Praktisk tøj er ikke det flotteste, men her giver vi dig et lille udvalg af fine sæt, som kan holde dig tøj og fashionable på årets festivaler.

Billede: Ganni. Regnfrakke fra Ganni til 1200 kr. 

 

Billede: Ganni. Regnjakke fra Ganni til 1037 kr.

 

Billede: Asos. Gummistøvler fra Hunter til 917 kr.

 

Billede Asos. Gummistøvler fra Asos til 194 kr.

 

Billede Asos. Gummistøvler fra Asos til 243 kr.